Skip to content

Particuliere verzekeringen

Het is belangrijk goed verzekerd te zijn. Daarom adviseren wij u graag over verschillende particuliere verzekeringen. Bekijk hieronder de verschillende thema’s.

Verkeers-
verzekeringen

Helaas komen aanrijdingen of andere ongelukken met motorrijtuigen dagelijks voor. Daarom is het belangrijk dat uw motorrijtuig goed verzekerd is. Hieronder vindt u per vervoersmiddel meer informatie:

Woonverzekering

Uw woning is uw thuis en daarom wilt u deze goed verzekerd hebben. Op het gebied van woonverzekeringen is het mogelijk zowel uw huis als uw inboedel te verzekeren. Daarnaast is het mogelijk om onderstaande verzekeringen in een pakket te sluiten, waardoor u in aanmerking komt voor een pakketkorting, welke kan oplopen tot maximaal 10%.

De onderstaande verzekeringen kunnen wij aanbieden in een woonpakket:

Recreatie-
verzekeringen

In uw vrije tijd wilt u graag genieten en leuke dingen ondernemen. Het is dan niet fijn wanneer u zich zorgen moet maken over calamiteiten. Als u verzekerd bent tijdens uw reis of vakantie, geeft dat een hoop rust en financiƫle zekerheid. Klik op onderstaande recreatie verzekeringen voor meer informatie.

Zorgverzekering

In het kort

Gezondheid is belangrijk en iedereen wil graag goed verzekerd zijn als het gaat om zorg. Helaas blijkt de wereld van zorgverzekeringen niet altijd even overzichtelijk te zijn. Het kan als particulier zijnde erg lastig zijn de juiste zorgverzekering, die aansluit op uw persoonlijke situatie, te vinden. Toch is het belangrijk goed op de hoogte te zijn, aangezien er duidelijk verschillen zijn in kwaliteit en premie tussen de verschillende zorgverzekeraars. Omdat wij als bemiddelaar optreden, beschikken wij over een duidelijk vergelijkend overzicht van het aanbod van zorgverzekeringen.

Basisverzekering

In Nederland is iedereen verplicht een basisverzekering af te sluiten. Deze verzekering omvat de meest voorkomende medische kosten:

  • Huisarts
  • Medisch specialist
  • Ziekenhuisverblijf
  • Medicijnen
  • Tandarts tot 18 jaar

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het verstandig zijn een aanvullende verzekering af te sluiten.

Aanvullende verzekering

Het kan zijn dat u zorg nodig heeft die niet in het basispakket verzekerd is. Een aanvullende verzekering biedt hier de oplossing.

Voordeel

Bij een aanvullende verzekering bepaalt u zelf in welke mate en hoe uitgebreid u aanvullend verzekerd wilt zijn. Dit kan voor iedereen anders zijn.

Nadeel

Door het gevarieerde aanbod is het lastig te bepalen welke zorgverzekeraar het best bij u past. U ziet door de bomen het bos niet meer. Dit is vervelend, aangezien er wel verschil in kwaliteit en premie zit tussen de verschillende zorgverzekeraars.

Informeer vrijblijvend naar de verschillende zorgverzekeringen en stel uw eigen zorg veilig.

Overige verzekeringen

Bruiloftverzekering

Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten! U hoopt op een fantastische dag met mooie momenten. Helaas komt het voor dat een bruiloft onverwachts afgelast of uitgesteld moet worden door bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare of extreme weersomstandigheden. Met een bruiloftverzekering zorgt u ervoor dat u beschermd wordt tegen financiƫle schade door afzegging.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Wanneer de bruiloft wordt afgelast, uitgesteld of onderbroken, komt u in aanmerking voor vergoeding
    Uw huwelijkscadeaus zijn tegen beschadiging verzekerd
  • Ook voor koperen, zilveren en gouden bruiloften is het mogelijk een verzekering af te sluiten.

Wij luisteren graag naar uw wensen om vervolgens samen met u een passende bruiloftverzekering te zoeken.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande een vraag, neem dan contact met ons op.