Skip to content

Auto/Oldtimer

Een autoverzekering moet u en uw auto optimale bescherming bieden. Door het gevarieerde aanbod aan verzekeringen is het soms lastig te kiezen welke verzekering het beste bij u past. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • WA verzekering: volgens de wet is iedere bestuurder verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, die u als verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid bij schade die door u zelf veroorzaakt is.
  • WA + verzekering: naast de verplichte WA verzekering, is dit een beperkte aanvullende verzekering die u beschermt tegen schade door o.a. ruitbreuk, overstekend wild,┬ástorm, brand en diefstal.
  • All risk:┬ávolledig aanvullende verzekering die u beschermt tegen eerder genoemde schade, uitgebreid met een dekking tegen alle van buiten komende onheilen.
  • Aanvullende dekkingen: aanvullend op uw verzekering kunt u bijvoorbeeld de verzekering van inzittenden en rechtsbijstand laten dekken.

De premie die u betaalt voor uw verzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals de waarde van het voertuig, de leeftijd van de bestuurder en het aantal kilometers. Voor oldtimers gelden specifieke kortingen onder bepaalde voorwaarden, zoals het rijden van een beperkt aantal kilometers per jaar en een tweede auto voor dagelijks gebruik. Wij kijken graag persoonlijk met u mee om zo de juiste verzekering voor uw situatie te vinden.