Skip to content

Motor/Scooter/Bromfiets

Tweewielers kunnen kwetsbaar zijn in het verkeer. Zorg er daarom voor dat uw motor, scooter of bromfiets goed verzekerd is. Er zijn verschillende opties mogelijk:

  • WA verzekering: volgens de wet is iedere bestuurder verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, die u als verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid bij schade die door u zelf veroorzaakt is.
  • WA + verzekering: naast de verplichte WA verzekering, een beperkte aanvullende verzekering die u beschermt tegen schade door o.a. overstekend wild,  storm, brand en diefstal.
  • All risk: volledig aanvullende verzekering die u beschermt tegen eerder genoemde schade, uitgebreid met een dekking tegen alle van buiten komende onheilen.

Doordat wij een bemiddelaar zijn tussen u en de verzekeringsmaatschappij, zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden die er zijn om uw motor, scooter of bromfiets te verzekeren. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer u in de winter niet op uw motor rijdt, u de zomermaanden extra voordelig verzekerd kunt zijn?